Girls’ Generation’dan SeohyunVe Kim Jun Han “Time” Dizisi için Sevimli Bir Çift Oldular.

Girls’ Generation’dan SeohyunVe Kim Jun Han “Time” Dizisi için Sevimli Bir Çift Oldular.




Yaklaşan MBC draması “Time”, Kim Jun Han ve Girls 'Generation’nın Seohyun'unun fotoğraflarını yayınladı!

“Time”, zengin bir mirasçı ve yaşamak için çok fazla zamanı olmayan ve hevesli bir şefin Cheon Soo Ho'nun '(Kim Jung Hyun)ve  Genç yaşta evine  bakmak zorunda kalan Seol Ji Hyun'nun (Seohyun ) hikayesini anlatacak 

Kim Jun Han, Seol Ji Hyun’nın erkek arkadaşı ve W Grubunun avukatı Shin Min Seok olarak ta rol alacak. Seol Ji Hyun ve Shin Min Seok bir süredir çıkıyorlar ama bir olaya karıştıktıktan sonra ayrılacaklar.

Fotoğraflarda, Seol Ji Hyun Shin Min Seok'u yasal Eğitim ve Araştırma Enstitüsünde adli stajyerliğini tamamlamasını tebrik ediyor. Sevgilisine bir dolma kalem verir ve hediyeyi açtıktan sonra gülümser ve ona sevgiyle bakar.

Birlikte selfies yaparlar ve yanağından öper. Onların sevimli anları, izleyicilerin gelecekte nasıl bir trajediye maruz kalacağını merak ettiriyor.



Bu sahne, Mayıs ayında, Seohyun ve Kim Jun Han'ın uzun süredir birlikte olan bir çifti oynadığı Konkuk Üniversitesi'nde çekildi.

Üniversite kampüsünde bir bankta otururken, hızla birbirilerini seven bir çiftin duygularına gömüldüler. Ekrandaki erkek arkadaşına karşı zekilik göstermek zorunda olan Seohyun, önce utangaçtı ama sonra  ona hayranlıkla baktı ve yanağına bir buse kondurdu.


Oyuncu gülümsemeyle karşılık verdi ve birçok personel kıskançlıktan şaka yaptı ve set ekibi de kahkahalara boğuldu.

Dramadan bir kaynak, “dramada uzun zamandır bir çift olduklarını " söyledi. Birlikte bir geleceği hayal eden ve birlikte mutlu olan Seol Ji Hyun ve Shin Min Seok'u anlatan bir sahne. Çekim sırasında, Seohyun ve Kim Jun Han, sıcak bahara mükemmel uyum sağlayan bir çift gibi görünüyordu. Bu iki insanın hikayesin de neler olacağını dört gözle bekliyoruz.


“Time”  25 Temmuz saat 22:00 da MBC'de  başlayacak. KST ve Viki'de mevcut olacak!

Kaynak :Soompi
WanJoo


Yorumlar