Lee Sang Yoon Kanada'nın Vancouver Adası'nda 'Honam' Chung Suk İle Buluştu.

Lee Sang Yoon Kanada'nın Vancouver Adası'nda 'Honam' Chung Suk İle Buluştu.


Küresel yaşam tarzı dergisi "The Traveler" ,Aktör Lee Sang Yoon'nun Vancouver Adası'nda çekilen fotoğraflarını yayınladı.. Lee, Sang Yoon,"  Britanya  Columbia tarafından yönetiliyor ve Victoria'nın en ılımlı şehir turu ve çevresinde  Kanada'daki küçük kasabalar bulunuyor" dedi.

Lee, Sang - Yun, Seattle'dan Delta Airlines'a binerek Victoria, Kanada'ya geldi. Huzurlu Victoria Inner Harbor'da dolaşırken, Victoria şehir merkezinde bir İngiliz beyefendisi gibi giyinmiş yürüyüşe çıkmıştı. Küçük bir balıkçı köyü olan Cowichan Koyu'nda, köpeği ile  vakit geçirirken kameralara yakalanmıştı.


Lee Sang Yoon, modaya uygun ama aktif bir ceket ve rahat Timberland siyah spor ayakkabısı ile rahat bir gezginin görüntüsünü sergiledi.



İlk on bir yılının içinde olan Lee Sang Yoon, rahat ve otantik performansları ile tanınan bir aktör haline geldi. Son zamanlarda, SBS eğlence programı' Master in the House ''ta merak dolu, ama yanlış soruları ve benzersiz aptallıklarıyla çok sevilmektedir.

Lee Sang Yoon "Ben bir sanat gibi olmayan bir eğlence programında yer almaya karar verdim. Bu benim rengimin eğlencesinden rahat ve farklı gibi görünüyor," dedi Bu da Master in the House 'un neden ayrılmaz parçası olduğunu açıklıyor.


Lee Sag Yoon'nun tüm röportajı ve resimlerini Ağustos'ta "The Traveler" da bulabilirsiniz.

Kaynak:Naver News reporter Kim Ju-ae



Yorumlar