Lee Sang Yoon Yeni Bir drama İle Dönüyor Olabilir!

Lee Sang Yoon SBS'nin Yeni Draması İçin Başrol Görüşmesi Yapıyor.




Lee Sang Yoon yeni bir dram ile dönüyor olabilir!

16 Ocak'ta, Lee Sang Yoon'un ajansı J'Wide Company'nin bir haberine göre, “Lee Sang Yoon, 
SBS'nin ‘Women Who Have Secrets’ adında yeni dramasında oynaması için başrol teklifialdı ve inceliyor.

O rol alırsa,About Time'dan beri yaklaşık bir yıl içinde ilk drama rolü olacak.O şu anda“Okay! Madam”   ve “Master in the House.”çekimleri ile meşgul.

‘Women Who Have Secrets’  çeşitli insanların hikayesini bir mağazada anlatacak ve Temmuz ayında yayınlanacak.

Çeviri

İngilizce

Türkçe

Lee yeni SBS Drama başrol için görüşmelerde Yoon Sang 16 Oca 2019 U. Kim tarafından Lee Sang Yoon yeni bir dram ile dönüyor olabilir! 16 Ocak'ta, Lee Sang Yoon'un ajansı J'DEN bir kaynak,geniş şirket, “Lee Sang Yoon, ‘women Who Have Secrets’ (literal title) başlıklı yeni bir SBS dramasında erkek kurşun olarak star'a bir teklif inceliyor.” O rol alırsa, o zaman hakkında " beri yaklaşık bir yıl içinde ilk drama rolü olacaktır.“O şu anda film için çekim meşgul " Tamam! Madam” (edebi başlık) ve çeşitli gösteride görünen “evde usta.” "Sırları olan kadınlar", çeşitli insanların hikayesini bir mağazada anlatacak ve Temmuz ayında yayın

Lee yeni SBS Drama başrol için görüşmelerde Yoon Sang 16 Oca 2019 U. Kim tarafından Lee Sang Yoon yeni bir dram ile dönüyor olabilir! 16 Ocak'ta, Lee Sang Yoon'un ajansı J'DEN bir kaynak,geniş şirket, “Lee Sang Yoon, ‘women Who Have Secrets’ (literal title) başlıklı yeni bir SBS dramasında erkek kurşun olarak star'a bir teklif inceliyor.” O rol alırsa, o zaman hakkında " beri yaklaşık bir yıl içinde ilk drama rolü olacaktır.“O şu anda film için çekim meşgul " Tamam! Madam” (edebi başlık) ve çeşitli gösteride görünen “evde usta.” "Sırları olan kadınlar", çeşitli insanların hikayesini bir mağazada anlatacak ve Temmuz ayında yayınlanacak.

Yorumlar